Art Podcast Blog: Βίκυ Βολιώτη

Art Podcast Blog: Βίκυ Βολιώτη

Art Podcast Blog: Βίκυ Βολιώτη 1280 720 Art Podcast

>> γράφει η Γιώτα Τσιμπρικίδου

Αντοχή, πάθος και όνειρα για τα επόμενα…με αυτές τις λέξεις η Βίκυ Βολιώτη μού μιλάει για την καλλιτεχνική της πορεία.

Μία αξιοπρεπής παρουσία της υποκριτικής, όμορφη μέσα κι έξω, που με ειλικρίνεια και χιούμορ μοιράζεται στιγμές και ιστορίες πίσω από συνεργασίες.

Στο Art Podcast #187 μιλάμε για την υπέροχη γενιά ηθοποιών στην οποία ανήκει και την εποχή του «Λόγω Τιμής», για το ταλέντο, την καλλιέργεια, τον θαυμασμό της από τα εφηβικά της χρόνια ακόμη στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Μηνά Χατζησάββα, αλλά και για την ουσιαστική εμπειρία της με την παράσταση της Πίνα Μπάουζ.

Κι όταν ξεκινάμε να αναφερόμαστε στη σκηνοθεσία που τόσο αγαπά, θυμάται εκείνη τη θεατρική της συνύπαρξη με τον Γιώργο Λάνθιμο που την μύησε στον αυτοσχεδιασμό.

Τι λέει για την παράσταση «Σε Βλέπω» που σκηνοθετεί και παίζει μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, τον αδελφικό της φίλο Θοδωρή Αθερίδη και την εξαιρετική Πέγκυ Τρικαλιώτη;

Την ρωτάω γιατί να έρθει κάποιος στο μικρό Παλλάς να τους δει και η Βίκυ Βολιώτη μου απαντά:

Για να δει δύο πολύ σπουδαίες ερμηνείες και μια ιστορία που βγαίνοντας από το θέατρο θα τον κάνει να νιώσει ανάταση…

Απολαύστε το Art Podcast #187 με την υποστήριξη της Frezyderm – που ενισχύει την κυτταρική άμυνα του δέρματος με μία πρωτοποριακή φόρμουλα, με τον ενεργό συνδυασμό Micellar Water και Face Serum Hyaluronic Acid.

Back to top